Contact

Over Proline

Sterk, stevig, en tot in de details geperfectioneerd. Dat is wat professionals nodig hebben in een aanhangwagen. En met een Proline aanhanger ben je daarvan verzekerd. De duurzame kwaliteit en het robuuste karakter maken dat een Proline aanhangwagen niet kijkt naar een kilo’tje meer. En…we maken hem helemaal op maat. Proline trailers laat je nooit in de steek.

Iedere Proline aanhangwagen staat garant voor wat het merk belooft. Een Proline aanhanger koopt de klant voor jaren en is degelijk opgebouwd zodat hij dagelijks en intensief gebruikt kan worden. De aanhangers zijn zeer praktisch in gebruik en dat draagt onze onderneming met trots uit. Proline produceert fabrieksmatig en in serie veel verschillende soorten aanhangwagens, die continu worden bijgesteld naar de hedendaagse eisen.

Ontstaan van Proline

De aanhangwagens van Proline rolde in 2012 voor het eerst van de band, na jaren van intensief testen. Deze eerste Proline plateauwagen was het resultaat van gedegen onderzoek en veel feedback van de gebruiker. In 2013 werden diverse andere Proline aanhangwagens ontwikkeld. De unieke selectie van Proline werd elk jaar verder uitgebreid en wordt verkocht bij een select aantal dealers, om de kwaliteit altijd te kunnen waarborgen.

Doorontwikkeling van de aanhangwagens

Proline aanhangwagens kijkt verder dan een goedkope aanhangwagen leveren, bij Proline staat de kwaliteit altijd voor op. Proline klanten zijn gebaat bij een goed doorontwikkelde aanhangwagen, die jarenlang onderweg zijn trouwe metgezel blijft. Al onze aanhangwagens zijn eerst uitvoerig getest en daarna pas op de markt gebracht. Met deze werkwijze komt Proline met een hoogwaardig product, dat perfect past bij de eindgebruiker.

Het proces

Proline trailers produceert aanhangwagens en paardentrailers van de beste kwaliteit. Binnen elke serie maken wij meerdere uitvoeringen. Op deze manier kunnen wij onze aanhangwagens aan breed samengestelde gebruikersgroepen aanbieden: er is voor iedere gebruiker wel een Proline aanhangwagen die bij hem past. Dus ook bij u, als particuliere of zakelijke klant. Of het nou gaat om machinevervoer naar de bouwplaats, afleveren van bouwmateriaal bij de klant, storten van tuinaarde bij de gemeentewerf of het kringloopstation, of het vervoer van een auto of motoren voor een rally. Iedere gebruiker wil op zijn aanhangwagen kunnen rekenen. Door de modulaire opbouw van accessoires kunt u als gebruiker de Proline aanhangwagen aan uw eisen en wensen aanpassen. Slimme productontwikkeling zorgt ervoor dat accessoires ook achteraf in een efficiënt proces leverbaar en monteerbaar zijn. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ook kunnen wij daardoor als producenten op de aftersales en servicekosten besparen, evenals de leveranciers op de Proline verkooppunten.

Contact met Proline
Copyright © 2024 Disclaimer Privacy statement Cookie statement