Contact

Over Proline

Sterk, stevig, en tot in de details geperfectioneerd. Dat is wat professionals nodig hebben in een aanhangwagen. En met een Proline ben je daarvan verzekerd. De duurzame kwaliteit en het robuuste karakter maken dat een Proline niet kijkt naar een kilo’tje meer. En…we maken hem helemaal op maat. Proline laat je nooit in de steek.

Iedere Proline aanhangwagen staat garant voor wat het merk belooft. Een Proline aanhanger koopt de klant voor jaren en is degelijk opgebouwd zodat hij dagelijks en intensief gebruikt kan worden. De aanhangers zijn zeer praktisch in gebruik en dat draagt onze onderneming met trots uit. Proline produceert fabrieksmatig en in serie veel verschillende soorten aanhangwagens, die continu worden bijgesteld naar de hedendaagse eisen.

Ontstaan

Na de ontwikkeling die enkele jaren duurde, bracht Proline de eerste aanhangwagen in 2012 op de markt. Deze eerste plateauwagen was het resultaat van gedegen onderzoek en veel gesprekken met gebruikers. In 2013 werden diverse andere aanhangwagens ontwikkeld. Hieruit kwamen unieke series van diverse typen producten voort, die inmiddels op drie verkooppunten worden aangeboden.

Doorontwikkeling

Onze bedrijfsfilosofie gaat veel verder dan het ontwikkelen van aanhangwagens. Onze productiedoelen behelzen meer dan het verkopen van zoveel mogelijk aanhangers. In de praktijk is de eindklant gebaat bij een goed doorontwikkelde aanhangwagen, die jarenlang onderweg zijn trouwe metgezel blijft. Al onze aanhangwagens zijn eerst uitvoerig getest en daarna pas op de markt gebracht. Met deze werkwijze komt ons bedrijf tot een hoogwaardig product, dat perfect past bij de eindgebruiker.

Het proces

Proline produceert seriematig aanhangwagens. Binnen elke serie maken wij meerdere uitvoeringen. Op deze manier kunnen wij onze wagens aan breed samengestelde gebruikersgroepen aanbieden: er is voor iedere gebruiker wel een Proline aanhangwagen die bij hem past. Dus ook bij u, als particuliere of zakelijke klant. Of het nou gaat om machinevervoer naar de bouwplaats, afleveren van bouwmateriaal bij de klant, storten van tuinaarde bij de gemeentewerf of het kringloopstation, of het vervoer van een auto of motoren voor een rally. Iedere gebruiker wil op zijn aanhangwagen kunnen rekenen. Door de modulaire opbouw van accessoires kunt u als gebruiker de Proline aanhangwagen aan uw eisen en wensen aanpassen. Slimme productontwikkeling zorgt ervoor dat accessoires ook achteraf in een efficiënt proces leverbaar en monteerbaar zijn. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ook kunnen wij daardoor als producenten op de aftersales en servicekosten besparen, evenals de leveranciers op de Proline verkooppunten.

Contact met Proline
© 2019 Proline Disclaimer Privacy statement Cookie statement