Contact

PAK Aanhangwagens

PAK Aanhangwagens, kwaliteit die je achterna komt

Met haar 50 jaar ervaring is PAK Aanhangwagens dé aanhangwagen specialist van Zeeland. In april 2015 verhuisde PAK Aanhangwagens naar haar huidige, unieke locatie. In de grote showroom, gelegen langs de A58, vind je een uitgebreid assortiment direct leverbare aanhangwagens. Onderhoud of reparatie laten uitvoeren? Geen probleem! Om de juiste kwaliteit te garanderen, werken in de werkplaats uitsluitend gecertificeerde BOVAG-monteurs. Is het ophalen van de aanhangwagen lastig? Dan bezorgt PAK Aanhangwagens jouw aanhangwagen graag bij je thuis.

Onze speciaalbouw afdeling bestaat uit vakkundige en creatieve mensen die graag met u meedenken om tot het juiste eindresultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van speciale aanhangwagens komen wij altijd tot een passende oplossing voor iedere klus. Uw wens is onze uitdaging en die gaan wij graag samen met u aan. Samen met u gaan we in gesprek om alle wensen en behoeftes in kaart te brengen, vervolgens werkt onze speciaalbouw afdeling dit uit tot een volledig plan om vervolgens bij akkoord te starten met de bouw van uw speciale aanhangwagen. Bij PAK Aanhangwagens helpen wij u ook graag om van uw bestaande aanhangwagen een speciale aanhangwagen te maken

 

Contactgegevens PAK Aanhangwagens

Bij PAK Aanhangwagens denken wij graag met onze klanten mee. Voldoet ons standaard assortiment niet aan uw eisen, dan is een speciale aanhangwagen de oplossing.

Contactgegevens

PAK Aanhangwagens
Molenweg 12
4423PD Schore
0113 381722
info@pak-aanhangwagens.nl
www.pak-aanhangwagens.nl

 

Contact met Proline
Copyright © 2024 Disclaimer Privacy statement Cookie statement