Kontakt

Over Proline

Sterk, stevig, en tot in de details geperfectioneerd. Dat is wat professionals nodig hebben in een aanhangwagen. En met een Proline aanhanger ben je daarvan verzekerd. De duurzame kwaliteit en het robuuste karakter maken dat een Proline aanhangwagen niet kijkt naar een kilo’tje meer. En…we maken hem helemaal op maat. Proline trailers laat je nooit in de steek.

Iedere Proline aanhangwagen staat garant voor wat het merk belooft. Een Proline aanhanger koopt de klant voor jaren en is degelijk opgebouwd zodat hij dagelijks en intensief gebruikt kan worden. De aanhangers zijn zeer praktisch in gebruik en dat draagt onze onderneming met trots uit. Proline produceert fabrieksmatig en in serie veel verschillende soorten aanhangwagens, die continu worden bijgesteld naar de hedendaagse eisen.

Het proces

Proline trailers produceert aanhangwagens en paardentrailers van de beste kwaliteit. Binnen elke serie maken wij meerdere uitvoeringen. Op deze manier kunnen wij onze aanhangwagens aan breed samengestelde gebruikersgroepen aanbieden: er is voor iedere gebruiker wel een Proline aanhangwagen die bij hem past. Dus ook bij u, als particuliere of zakelijke klant. Of het nou gaat om machinevervoer naar de bouwplaats, afleveren van bouwmateriaal bij de klant, storten van tuinaarde bij de gemeentewerf of het kringloopstation, of het vervoer van een auto of motoren voor een rally. Iedere gebruiker wil op zijn aanhangwagen kunnen rekenen. Door de modulaire opbouw van accessoires kunt u als gebruiker de Proline aanhangwagen aan uw eisen en wensen aanpassen. Slimme productontwikkeling zorgt ervoor dat accessoires ook achteraf in een efficiënt proces leverbaar en monteerbaar zijn. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ook kunnen wij daardoor als producenten op de aftersales en servicekosten besparen, evenals de leveranciers op de Proline verkooppunten.
Contact met Proline
Copyright © 2021 Disclaimer Privacy statement Cookie statement