Aanhangwagens

Proline bracht in de afgelopen jaren veel verschillende typen aanhangwagens op de markt. Na uitvoerige tests en gesprekken met gebruikers stelden wij een assortiment aanhangers samen, waarvan wij een fantastische kwaliteit garanderen. Kies hieronder de categorie waarin u geïnteresseerd bent en de aanhanger die aan uw wensen tegemoetkomt.

Proline aanhangwagens staan voor kwaliteit

Proline Aanhangwagens bracht in 2012 zijn eerste aanhangwagen op de markt. Er zijn inmiddels grote stappen gemaakt naar de huidige, unieke serie producten. Met het oog op goede prestaties bij intensief en dagelijks gebruik worden onze aanhangwagens continu doorontwikkeld. Die snelle ontwikkeling bepaalt nog steeds onze bedrijfsfilosofie: het gaat ons in de eerste plaats om hoogwaardigheid en kwaliteit van het product en pas in de tweede plaats om de aantallen aanhangers die wij produceren.

Een Proline aanhanger voor iedereen

Proline heeft aanhangwagens ontwikkeld voor zeer uiteenlopende gebruikersgroepen. Zo onderscheiden we zes categorieën aanhangwagens: plateauwagens, kippers, geconditioneerde aanhangers (koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens), gesloten aanhangers, bakwagens en autotransporters. Proline heeft een passende aanhanger voor iedere vervoersuitdaging! De aanhangers zijn standaard van hoge kwaliteit en kunnen worden voorzien van vele extra’s. Hebt u toch speciale wensen voor uw aanhangwagen? Dan zorgen wij ervoor dat de wagen exact wordt aangepast aan de eisen die het transport stelt en aan uw overige wensen. Daarbij houden wij kwaliteit altijd nauwlettend in het oog.

Aangepast aan uw wensen

Door de ontwikkeling van Proline in de afgelopen jaren, zijn de aanhangers dusdanig opgebouwd dat ze ook na aankoop en ingebruikname eenvoudig uit te breiden zijn. Dankzij de modulair op te bouwen accessoires valt de wagen geheel naar de wensen van de gebruiker aan te passen. Proline geeft u de garantie dat accessoires voor elke aanhanger altijd verkrijgbaar zijn, ook als deze al een aantal jaren in gebruik is. Vervangende onderdelen zijn uiteraard ook altijd verkrijgbaar: de werkplaatsen bij onze verkooppunten zorgen ervoor dat uw aanhangwagen na een servicebeurt of reparatie weer in topconditie wordt afgeleverd.

Proline staat voor u klaar

Proline Aanhangwagens staat garant voor kwaliteit. Iedere medewerker van Proline heeft goede kennis van zaken en hecht veel waarde aan persoonlijk contact met onze eindgebruikers. Bovendien staan onze dealers in voor de kwaliteit van het geleverde product, met als doel voldoening bij de eindgebruiker. Proline gaat elke vervoersuitdaging aan om samen met u tot de gewenste aanhangwagen te komen. Laat u informeren en inspireren door de producten van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie