Plateauwagens

De Proline plateauwagen is een echte krachtpatser. Deze aanhangers zijn speciaal gemaakt voor dagelijks en intensief gebruik en kunnen vele extra kilo’s gemakkelijk aan. Proline heeft vier verschillende soorten plateauwagens. Volop keuze dus, voor welke werkzaamheden dan ook.

Plateauwagen, het verst doorontwikkeld

De eerste aanhangwagen die Proline in 2012 op de markt bracht, was een plateauwagen. In de tussentijd zijn de plateauwagens veel verder ontwikkeld. Uiteraard hebben wij daarbij goed geluisterd naar ervaringen en wensen van de eindgebruikers. Ook kregen we veel tips van onze verkooppunten. Tenslotte kun je alleen door samenwerken tot het optimale product komen.

Verschillende soorten en maten

Het is duidelijk dat de gebruikersgroep van de plateauwagen heel gevarieerd is samengesteld. Ook worden er met plateauwagens veel verschillende materialen en goederen vervoerd. Hoveniers vervoeren bijvoorbeeld – naast gereedschap en tuinafval – geregeld machines op de plateauwagen. Daarom bieden we een breed aanbod van lengtes, gewichten en bandenmaten, die in diverse combinaties zijn samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een verlaagde enkelas, tandemas of tridemas. Naast de verlaagde variant is ook de standaard variant beschikbaar. Om vanuit onze expertise te kunnen adviseren welke combinatie het beste bij u past, stellen wij de belangrijkste vraag: wat wilt u met de plateau aanhangwagen gaan vervoeren?

Uitbreiden naar persoonlijke wensen

Maak dus eerst uw keuze voor type en maat plateauwagen. Kijk daarna hoe u de aanhanger nog beter aan uw wensen kunt aanpassen. Proline biedt veel verschillende accessoires die het gebruik van de wagens prettiger maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ander type vloer, loofrekken, een door de verzekering goedgekeurd slot of een huifopbouw.

Proline staat voor u klaar

Al onze medewerkers hebben kennis van zaken en hechten veel waarde aan persoonlijk contact met de eindgebruiker. Kort gezegd: Proline staat voor u klaar. Bovendien staan onze dealers voor honderd procent achter onze producten – dat is precies wat wij willen bereiken in uw voordeel als eindgebruiker. Wij gaan de uitdaging aan om samen met u de gewenste aanhangwagen samen te stellen. Laat u informeren over én inspireren door de plateauwagens van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie