Kippers

Steeds meer vakmensen zijn het erover eens: een kipper van Proline geeft meerwaarde aan het wagenpark. De strak vormgegeven kippers zijn bijzonder praktisch en bovendien ongelooflijk sterk. Met diverse maten en gewichtsklassen bestaat er voor iedere werkzaamheid wel een passende kipper.

Ontwikkeling van de kipper

Hoveniers, bouwbedrijven, stratenmakers… Ook uw vakgenoten ontdekken dat de kippers van Proline absoluut een aanwinst in de markt vormen. Deze wagens zijn niet overhaast naar buiten gebracht: ze zijn namelijk uitvoerig getest, wat heeft geleid tot een topproduct waar we bij Proline terecht trots op zijn.

Uniek in z’n soort

Alle types kiepaanhangers van Proline hebben een specifieke hellingshoek, om het kiepen eenvoudig te maken. De handmatige kippers hebben 60 graden hellingshoek en de elektrische kippers hebben een 5-traps cilinder met 55 graden hellingshoek. Daarnaast hebben de kippers extra lange aspadden voor grotere stabiliteit tijdens het rijden. Ten slotte bieden de dwarskokers om de 22 centimeter de nodige extra bodemondersteuning. U kunt daarmee zonder probleem machines vervoeren op de kippers van Proline Aanhangwagens.

Veel verschillende soorten en maten

Uitkijken naar een nieuwe kipper, dat begint met bepalen van het gebruiksdoel van deze aanhanger. Proline biedt keuze uit veel soorten en maten kippers met enkele, dubbele of drie assen. De gewichtsklassen variëren van 1.350 kg tot 3.500 kg. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires, waarmee u de aanhanger geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Het grote voordeel van Proline bestaat uit deze modulair op te bouwen onderdelen, die u heel makkelijk ook later nog kunt toevoegen. 

Proline staat voor u klaar

Contact met de eindgebruiker is voor ons prioriteit nummer 1: wij staan voor u klaar met ons advies. Die 100 procent toewijding vindt u bij onze medewerkers én bij de medewerkers van onze verkooppunten. Deze dealers hebben kennis van zaken en kunnen u doorgaans helpen. Als zij u niet kunnen adviseren, koppelen zij de vraag naar ons bedrijf terug. Onze uitdaging is om u met de beste aanhanger op weg te laten gaan. Laat u informeren over en inspireren door de kippers van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie