Gesloten aanhangwagens

De gesloten aanhangwagens vormen een bijzondere serie transporters bij Proline. De serie biedt veel verschillende grote en kleine maten en legio mogelijkheden om de gesloten aanhanger volledig naar eigen wens in te richten. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een gesloten aanhangwagen van Proline voor hun kwetsbare en/of kostbare vracht.

Groot aanbod van gesloten aanhangwagens

In de loop van de jaren heeft Proline zijn assortiment gesloten aanhangwagens op de markt geleidelijk uitgebreid met uiteenlopende modellen: groot, klein, hoog, laag, breed, smal… Proline heeft alle typen gesloten aanhangers. Binnen dit aanbod zijn er ontzettend veel keuzes mogelijk. Voor een dichte aanhanger die beantwoordt aan de vereisten van uw transport, bent u bij Proline aan het juiste adres.

Verschillen tussen de gesloten aanhangers

Wat voor goederen of vracht u ook wilt gaan vervoeren, Proline levert de gesloten aanhangwagen die aan uw wensen en eisen voldoet. Van kleine, ongeremde modellen tot en met tandemassers en tridemassers van zes meter: Proline heeft ze in het assortiment. Het grootste verschil schuilt in de opbouw van de gesloten aanhanger. We onderscheiden plywood wanden en sandwich wanden. Plywood wanden bestaan uit een houten kern overtrokken met een kunststof bobbeltjesprofiel. De sandwichpanelen zijn gelamineerde aluminium platen waartussen isolatieschuim is geperst. Beide wanden hebben hun voordelen. Een plywood beplating is een dichtere massa, deze opbouw is dus niet schadegevoelig. Sandwich wanden zijn dikker en isoleren beter, verder zijn deze wanden uitermate geschikt voor bestickering. Met deze kennis valt de keuze voor het een of ander vaak al makkelijker te maken. Surft u eens rustig door de verschillende producten op deze site en bekijk de voordelen.

Accessoires voor een gesloten aanhangwagen

Na de principekeuze voor een gesloten aanhangwagen kunt u kijken naar de opties en accessoires. Stel de gesloten aanhanger samen die beantwoordt aan uw professionele eisen. Werkt u veel vanuit de aanhanger, dan adviseren wij de steunpoten. Wilt u aan de binnenkant extra bindmogelijkheden? Zoek dan de betreffende accessoires erbij.

Proline staat voor u klaar

Proline Aanhangwagens staat voor u klaar. Medewerkers van Proline hebben kennis van zaken en hechten veel waarde aan persoonlijk contact met u als eindgebruiker. Ook onze dealers staan voor honderd procent achter de Proline producten, wat uiteraard voor u als afnemer voordelig is. Wij gaan elke vervoersuitdaging aan en dus kunnen we de aanhangwagen volgens uw eisen en wensen samenstellen. Laat u volop informeren over de gesloten aanhangwagens van Proline en inspireren door bestaande modellen.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie