Geconditioneerde aanhangwagens

Een geconditioneerde aanhangwagen dient goederen of voedsel perfect koel te houden tijdens vervoer en stilstand van de aanhanger. Het aanbod van Proline bestaat uit geconditioneerde aanhangers met een koelmotor en dito aanhangwagens met een vriesmotor. Zo kunt u uw product gekoeld en veilig geconditioneerd van A naar B vervoeren.

Proline geconditioneerde aanhangwagen verovert Europa

De wereld van de geconditioneerde aanhangwagens is behoorlijk specialistisch. Proline heeft door uitvoerige tests de perfecte geconditioneerde aanhanger kunnen ontwerpen. Daarom zijn we bijzonder ingenomen met de wagens die we u kunnen leveren. Ons aanbod geconditioneerde aanhangwagens bestaat uit vier types: de enkelas en tandemas koelaanhangwagen en de enkelas en tandemas vriesaanhangwagen. Deze worden onderhand zowel in Nederland als daarbuiten steeds bekender.

Aanhangers van de beste kwaliteit

De geconditioneerde aanhangwagens zijn in de eerste plaats zo populair door de zeer stabiele, geïsoleerde opbouwen van de wagens met hoogwaardige afwerking. Zo verliest u tijdens het rijden zo weinig mogelijk kou. Daar komt bij dat de koelmotoren zeer stabiel zijn. Ook voor onderhoud van de motoren zijn wij altijd bereikbaar. Wij hebben vriesmotoren en koelmotoren, de keuze is afhankelijk van het gebruiksdoel en ligt dus uiteindelijk bij u.

Accessoires maken de geconditioneerde aanhanger compleet

Uiteraard kunt u ook de geconditioneerde aanhangwagen completeren met tal van opties en accessoires. Wilt u ook onderweg blijven koelen? Kies er dan voor om een generator op uw aanhangwagen te laten bouwen. Een geïsoleerde vloer gaat effectief onderweg verlies van kou tegen. Daarnaast biedt Proline mogelijkheden voor het vastzetten van de lading en voor aanbrengen van steunpoten, die het werken vanuit uw aanhangwagen vereenvoudigen.

Proline staat voor u klaar

Proline Aanhangwagens staat klaar voor zijn klanten. Doordat alle medewerkers van Proline kennis van zaken hebben en zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact met de eindgebruiker, draagt ons bedrijf deze houding vol overtuiging uit. Ook zijn wij trots op het feit dat de Proline dealers voor 100 procent achter onze producten staan, dat is uiteraard ook wat wij voor de eindgebruiker wensen. Wij gaan elke uitdaging aan om samen met u tot de gewenste aanhangwagen te komen. Laat u informeren over en inspireren door de geconditioneerde aanhangwagens van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie