Bakwagens

De meest voorkomende aanhangwagen op de weg is de bakwagen. Bakwagens zijn er in vele soorten en maten en bieden praktisch vervoer van allerlei goederen. Proline heeft twee typen bakwagens in het assortiment: de enkelas en de tandemas bakwagen. Bekijk hier welke bakwagen het best aan uw wensen beantwoordt.

Proline bakwagen, een goed doordacht concept

De basis van iedere aanhangwagen is de bakwagen. Daarom heeft Proline ook dit vervoermiddel langdurig getest en verder ontwikkeld. In de eerste plaats zijn de Proline bakwagens uniek omdat ze ontzettend sterk zijn. Wij werken met aluminium borden, de bodemondersteuning is geoptimaliseerd door toepassing van veel dichte dwarskokers en de spatschermen zijn van robuust aluminium. Verder is de bakwagen ontzettend praktisch: stevige bindrelingen bieden veel bindmogelijkheden, lange aspadden garanderen stabiele wegligging. Kortom, als allround transporter vormen zowel de enkelas als de tandemas variant een fantastische toevoeging aan ieder wagenpark. Een plus van de enkelas bakwagen is, dat deze in veel gevallen ook gereden mag worden met het B-rijbewijs.

Uit te breiden met vele accessoires

Omdat een bakwagen voor zoveel verschillende klussen wordt ingezet, is het aanbod aan accessoires erg groot. Iedere gebruiker koopt een bakwagen met een ander transportdoel. Zo kunt u kiezen voor een andere bodem van staalplaat of traanplaat. Extra touwhaken voegen bindmogelijkheden toe aan de wagen. Ook hebben wij diverse mogelijkheden om de lading af te schermen door een net of een zeil. Bekijkt u op onze site de verschillende producten en stel zo uw bakwagen samen naar eigen wens.

Proline staat voor u klaar

Proline Aanhangwagens staat voor u klaar. Doordat alle medewerkers van Proline kennis van zaken hebben en omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact met u als eindgebruiker, staan wij met trots achter deze uitspraak. De Proline dealers staan op hun beurt voor 100 procent achter onze producten, iets dat wij graag benadrukken naar de eindgebruiker. Wij gaan elke uitdaging aan om samen met u tot de gewenste aanhangwagen te komen. Laat u informeren maar vooral inspireren door de bakwagens van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie