Autotransporters

Vervoert u regelmatig personenauto’s of busjes voor herstel of sloop, dan heeft Proline de ideale oplossing. Een autotransporter van Proline maakt het vervoer van auto’s namelijk wel erg eenvoudig. Met ons aanbod van zeer degelijke transporters is het vervoeren van auto’s voortaan een peulenschil. Bekijk daartoe het veelzijdige Proline aanbod.

Zoektocht naar de geschikte autotransporter

Na een uitgebreid onderzoek en uitvoerig testen van diverse producten heeft Proline een serie autotransporters op de markt gebracht, die garant staat voor veiligheid en functionaliteit. Voor ieder bedrijf dat regelmatig auto’s vervoert, zijn dit naar onze mening namelijk de twee belangrijkste eisen aan een autotransporter. In samenspraak met eindgebruikers die regelmatig autoambulances gebruiken hebben wij hun belangrijkste bevindingen verwerkt in de Proline producten. Onze huidige serie hoogwaardige autotransporters voldoet aan de hedendaagse eisen van autotransport.

Inspelen op de gevarieerde vraag

Proline speelt bewust in op de uiteenlopende vraag op de markt. Zo hebben wij eenvoudige hydraulisch zakbare enkelas-modellen. Deze worden door sommige gebruikers ook wel als motortrailer gebruikt. Deze modellen zijn uniek omdat ze volledig tot op de grond kunnen zakken. Dit maakt het op- en afrijden van het voertuig erg eenvoudig. Deze modellen hebben veel degelijke bindmogelijkheden, wat de transportveiligheid bevordert.

Hetzelfde geldt voor de zakbare tandemas autotransporter, die dezelfde voordelen heeft als de enkelas variant. Deze transporter is vanwege zijn grote afmetingen geschikt voor veel verschillende auto’s, zelfs bedrijfsbussen kunnen zonder problemen vervoerd worden.

Ons derde product, de tandemas autotransporter, is niet zakbaar. Door de lange rijplaten is het op- en afrijden van de te vervoeren auto ook hier zeer eenvoudig. Ook dit model heeft veel bindmogelijkheden, wat garant staat voor veilig vervoer. Verder is de vloer volledig dicht, waardoor u veel verschillende soorten en maten auto’s kunt vervoeren. Wat voor type autotransporter hebt u nodig? Laten we daarover overleggen, we nemen uw voorkeuren en eisen mee in iedere afweging.

Proline staat voor u klaar

Proline Aanhangwagens staat voor u klaar. Doordat alle medewerkers van Proline kennis van zaken hebben en zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact met de eindgebruiker, leven wij deze uitspraak met trots na. Ook zijn wij er trots op dat de Proline dealers voor 100 procent achter onze producten staan. Dat is ons uiteindelijke doel bij de eindgebruiker. Wij gaan elke uitdaging aan om samen met u tot de gewenste aanhangwagen te komen. Laat u informeren over én inspireren door de autotransporters van Proline Aanhangwagens.

Copyright Proline aanhangwagens | Sitemap | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Links
Website door: Andersom Communicatie & Dorst communicatie